Κεντρική  |   Επικοινωνία  

ΠΡΟΦΙΛ
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑ
ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΡΟΦΙΛ
 
Η εταιρεία Π.Ε ιδρύθηκε το 1984 από τον Κ. Πετρέκα Επαμεινώνδα και δραστηριοποιείται στον τομέα κατασκευής μεταλλικών εξαρτημάτων υψηλών προδιαγραφών.

Η εταιρεία Π.Ε είναι ένα σύγχρονο μηχανουργείο με μεγάλη κατασκευαστική εμπειρία ενώ διαθέτει υπερσύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό, ιδιαίτερη γνώση στην κατεργασία μετάλλου και στην κατασκευή εξαρτημάτων υψηλής ακρίβειας σύμφωνα με τα σχέδια και τις ποιοτικές και ποσοτικές απαιτήσεις των πελατών της.

Η κατεργασία ακρίβειας πιστοποιείται σύμφωνα με το ISO 9001:2008. Η Π.Ε απευθύνεται παγκοσμίως σε όλες τις κατασκευαστικές και εμπορικές επιχειρήσεις, Αυτοκινητοβιομηχανιας, Αεροπορικου υλικου, Ηλεκτρικης ενεργειας, Υδραυλικων εξαρτηματων και αντλιών, Εξαρτημάτων Αέρος, Ιατρικων εμφυτευματων και εργαλείων, Γενικής Βιομηχανίας Κατεργάζεται κάθε είδους υλικού όπως: μολυβδούχα, χαλυβοκράματα, ανοξείδωτα, ορείχαλκο, αλουμίνιο, τιτάνιο, κράματα χαλκού, και πλαστικό.

Η ευελιξία και η προσαρμοστικότητα της Π.Ε στις απαιτήσεις της αγοράς οφείλονται κατά κύριο λόγο στις μηχανουργικές μηχανές και στα κεντρα κατεργασίας CNC που διαθέτει στην παραγωγική της δομή. Στο έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό και στην εφαρμογή μεθόδων ISO.

Αυτά τα στοιχεία δίνουν στην Π.Ε. Ηγετικό ρόλο στην βιομηχανία κατεργασίας μετάλλου και οδηγούν στην άμεση ανταπόκριση οικονομικά και ποιοτικά σε οσοδήποτε μικρές ή μεγάλες ποσότητες επιθυμεί ο πελάτης. (Αλλωστε καμιά παραγγελία εξαρτημάτων δεν είναι τόσο μικρή για να μην μας ενδιαφέρει και καμιά τόσο μεγάλη που να μην τη βγάζουμε εις πέρας).
ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ
ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ